Om oss

Lever vi i en alltför utseendefixerad tid? Det är svårt att svara på, men klart står åtminstone att allt fler bryr sig mer om hur de ser ut – och där man heller inte är rädda för att ta den hjälp som finns. Vi tror inte att detta handlar om att glädja andra. Man vill se bra ut för sin egen skull snarare än för någon annan. Känner man att man ser bra ut så mår man också bättre. Det är vi övertygade om.

Lika övertygande är vi även om att man ser bättre ut om man mår bra på insidan. Mår man bra och trivs med sig själv så får man en helt annan lyster. Man skiner och man får ett kroppsspråk som signalerar både självförtroende och självkänsla. Sådant går inte att fejka.

På den här sidan ska vi skriva om allt som rör hälsa, skönhet och välmående. Vi ska ge tips om hur du kan agera för se bättre ut – vilka tricks som finns, vilka produkter som fungerar och vad som kan vara värt att investera i. Vi ska även titta närmare på andra saker som får dig och din hud att må bättre. Din livsstil påverkar och även din kost kommer – på ett positivt- eller negativt sätt – att ge spår i ditt utseende. Träning och hälsa är två andra områden som vi gärna skriver om och delar våra erfarenheter och vår kunskap om.

Vi kommer även att skriva om olika behandlingar. Många anser sådana vara fusk och ett desperat rop på hjälp. Vi tycker att det är precis tvärtom. Många av dagens behandlingar är både säkra, effektiva och ger fina resultat. Är det fusk att ändra på något som man inte trivs med och är det fusk att vända sig till skönhetsindustrin för att må bättre med sig själv? Vi tycker inte det. Därför kommer vi också att ge tips om behandlingar och ingrepp som erbjuds inom detta område.