Presenten som fick dig att bli personlig tränare

När du fyllde jämnt hade dina kompisar sparat ihop till en PT som du fick ha i hela tio veckor. Vilket uppvaknande! Första veckorna hade du ont i hela kroppen, sedan gick du som på moln.

Först blev du nästan förnärmad när du öppnade kuvertet. Tio veckor med en personlig tränare. Var det vad dina vänner tyckte att du behövde? Tydligen. Kanske för att du de senaste åren oavbrutet pratat om att du ville börja träna. Att det var så svårt att komma igång. Att du inte visste hur man gjorde. Att du ville bli piggare och starkare. Det var i själva verket en jättebra present. Det inser du nu. Det gjorde att du fick en riktig skjuts in i träningen. Jobbigt var det såklart i början. Men redan efter ett par veckor märkte du skillnad. Nu är du en tränande person som älskar att gå till gymmet. Din PT visade dig hur du tränar rätt, undviker skador och peppade dig mentalt.

Nu är det din tur

Du är evigt tacksam mot din PT. Utan hen hade du inte kommit igång, eller så hade du kanske skadat dig och gett upp. När du nu är på gymmet så ofta har du kommit i kontakt med människor som både vill och behöver hjälp. Det är dags för dig att bli PT. Med en utbildning till personlig tränare kan du jobba med det som du tycker är allra roligast. Träning och att inspirera andra.