Varför du ska göra en HLR-utbildning i Stockholm

Vi vet inte vem det händer, eller när, men om det händer, så kan räddningen vara HLR. Ett hjärtstopp kan drabba vem som helst. Gå en utbildning i Stockholm.

Av alla miljontals människor i Sverige, så kanske inte tiotusen låter som ett stort antal. Men det är det, det är alldeles för många. Runt tiotusen drabbas varenda år av ett hjärtstopp och av alla dem överlever endast cirka 600 personer. Den siffran hade kunnat se annorlunda ut, om människor i dess närhet vet hur de ska agera.

Det har visat sig att chanserna att överleva ökar med 75% om HLR påbörjas inom de första viktiga minuterna. Det är en stor chans att överleva om någon bara vet hur de ska agera. Det är anledningen till att du, din familj, vänner och kollegor, ska gå en utbildning inom HLR, t.ex. i Stockholm.

Hur lång tid tar HLR-utbildning?

Det finns egentligen ingen bra anledning till att inte gå en HLR-utbildning. Under utbildningen får du lära dig så mycket mer, information som kan göra att du kan rädda liv. Du vet heller aldrig vems liv som behövs räddas, för vem som helst kan drabbas av det.

På bara några få timmar av din dag, kan du få kunskap om hur du kan rädda liv. Du kan fortsätta med din dag precis som vanligt efter du har gjort kursen. Detta är en kurs för alla, så ta med dig alla du känner och gå en kurs som kan rädda liv.

Läs mer om HLR-utbildning på denna sida: https://www.hlrutbildningstockholm.com/

Publicerat den
Kategoriserat som Hälsa