Erbjud dina anställda företagsmassage i Stockholm

Företagsmassage i Stockholm är något som uppskattas av de flesta anställda när möjligheten ges. Det ger en stunds avkoppling och är samtidigt bra för kroppen.

Att kunna få massage på företaget där man jobbar är en anställningsförmån som uppskattas av många. Oavsett om man jobbar på kontor, arbetar med kroppen eller står mer eller mindre stilla vid en arbetsstation på arbetsplatsen så kan det vara välbehövligt med massage.

Arbetstempot är ofta högt, vad man än jobbar med, och i många yrken är det inte mycket omväxling för kroppen. Eller också är det omväxlande men tungt. De flesta skulle faktiskt må bra av att tvingas att ta det lugnt, ligga stilla en stund och bara låta någon annan ta hand om en. För att uttrycka sig i termer av österländsk filosofi så är vi många som behöver lite mer yin i våra dagliga liv.

Företagsmassage är yin

Som arbetsgivare kan du bidra till detta genom att anlita en massör som ger företagsmassage i Stockholm. Det leder garanterat till att fler tar sig tid till en stunds yin och mental avkoppling samtidigt som spänningar i kroppen löses upp under massörens kunniga händer.

Naturligtvis behöver det inte ske på betald arbetstid, utan kan göras på obetalda pauser. Men genom att det räknas som friskvård så kan du subventionera kostnaden. Den anställde kan få betala en mindre summa. Och självklart ska du se till att ta dig tiden för massage du också, så att du orkar möta personalen och vara en god chef.

Publicerat den
Kategoriserat som Hälsa