Sola solarium förr och nu

För många som var med när det först var möjligt att sola solarium kommer orden med en varning. Men även solariets utveckling har gått framåt under senare år.

När Anna kom förbi sin mamma för en eftermiddagsfika fann hon henne i sovrummet. Överallt låg kläder slängda och mamma Stina hade något vilt i blicken. Det tog ett ögonblick innan Anna förstod vad som var i görningen. Mamman skulle på date och nu var hon på jakt efter något att ha på sig.

Anna tittade igenom plaggen och tänkte att kanske kunde hon få mamman att sola solarium och sedan kunde de tillsammans leta efter en ny klänning. Det fanns fortfarande tid att hitta något som skulle göra mamman nöjd. Hon frågade om mamman hade lust att spendera eftermiddagen följande dag tillsammans med henne. Det hade hon.

Dags att sola solarium och shoppa

Dagen därpå träffades de på sitt favoritcafé. Där berättade Anna för Stina om dagen. Först sola solarium sedan shopping. Stina satte sig på tvären direkt. Det var farligt att sola solarium, visste inte Anna det. Dottern skrattade åt sin mammas föråldrade idé om solarium och gav henne en lektion i ny teknik.

När Stina fått veta att dagens solarium var tryggare än vanlig sol, att de faktiskt var positivt att sola av många anledningar, gick hon med på att prova. När tiden var slut och de återigen klätt sig var mamman rosigt avslappnad och såg nöjd ut. Nu var det dags för shopping efter den perfekta dateklädseln. Sola solarium hos detta företag: sunlife.nu

Publicerat den
Kategoriserat som Hälsa